Pietamo

Pietamon alku ja olemus

Pietamo

Pietamo syntyi rakkaudesta kankaisiin ja ompeluun, sekä kauniisiin leikkauksiin ja malleihin. Myös ajatus suomalaisuudesta ja eettisestä tuotannosta oli vahvasti läsnä. Niin Pietamo perustettiin 2016 kahden serkuksen toimesta.

Ajatus yrittäjyydestä syttyi molempien ollessa äitiyslomalla samaan aikaan. Haaveissa oli luoda ihana, helposti lähestyttävä ja hyvin palveleva kangaskauppa ja ompelimo. Pääpaino olisi ihanilla, laadukkailla printti-trikookankailla, ja lisäksi tarjoaisimme pienen valmisvaate- ja asustemalliston.

Pian kuitenkin huomattiin että toiminnan pääpaino ja asiakkaiden kiinnostus alkoi kallistumaan vaatemallistoihin. Kaksi kertaa vuodessa Pietamo on valmistanut oman pienen mallistonsa. Osa malleista on ollut mukana alusta asti niiden suosion vuoksi.

Vaatemallistot ovat naisellisia, persoonallisia ja erittäin mukavia päällä. Pietamolle ominaista on erilaisilla leikkauksilla ”leikkiminen” ja vahvat kuosit kankaissa. Vaatteet soveltuvat niin arkikäyttöön kun juhlaankin. Mallistot ja valmistuserät ovat kohtuullisen pieniä, koska Pietamo haluaa että jokainen vaate löytää omistajansa, eikä ”hukkatuotantoa” juurikaan ole.

Pietamon toimintaan vahvasti liittyy myös vaatteidemme kustomointi asiakkaiden mieltymysten mukaan, esim. kankaan vaihdon muodossa tai mallin muokkaaminen asiakkaan omiin mittoihin sopivaksi.

Kankaat tulevat eri puolilta Eurooppaa, ja ovat pääosin luomupuuvillaa. Muut materiaalit mitä monissa tuotteissa käytetään on suomalainen bambuviskoosi ja merinovilla. Kaikki Pietamon vaatteet valmistetaan Tampereella.

Tällä hetkellä Pietamoa pyörittää yksin toinen serkuksista, Kirsi. Kirsi on valmistunut vaatetusalan artesaaniksi, ja tällä hetkellä hän  kehittää Pietamon yritystoimintaa Kasvuyrittäjän koulutusohjelmassa, josta valmistuu yrittäjän ammattitutkintoon, sekä tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon. Kirsi suunnittelee ja kaavoittaa kaikki Pietamon vaatteet

Pietamo

Löydät meidät verkkokaupan, Facebookin ja Instagramin lisäksi
kivijalkaputiikistamme Tampereelta osoitteesta Tuomiokirkonkatu 36, Metkusen ja Vaatepuun kanssa samasta liiketilasta.

Aukioloajat:

Sopimuksen mukaan

[wpgmza id=”1″]

Tutustu Pietamon mallistoihin

Verkkokaupasta kevään uutuudet

Tästä kauppaan

Tilaa uutiskirjeemme

  *pakollinen tieto

  This error message is only visible to WordPress admins
  Error: No posts found.

  Ota yhteyttä

   *pakollinen tieto

   Updating…
   • Ostoskori on tyhjä.