Marraskuun hulinoita ja häämöttävä Joulu

Huh, hei ja melkein olemme selättäneet tohinaa täynnä olleen marraskuun.

Marraskuun alku kului melkeinpä Suomenkädentaidot-messuille valmistautuessa. Saimme yllättäen peruutuspaikan, joten aikaa valmistautumiseen meillä oli suunnilleen vain neljä viikkoa. Kädet sauhuten ahersimme tuotteidemme parissa, ja lopputulos oli yllättävän hyvä, vaikka ensin pelkäsimme, olisiko meillä tuon mittakaavan messuille alkuunkaan tarpeeksi myytävää. Kankaiden kanssa hieman hidastelimme ja näin ollen mm. suosittu letti-scubamme ei ehtinyt mukaan.

Itse messuja jännitimme kovasti, koska kaikki oli meille ihan uutta eikä meillä ollut oikein mitään käsitystä siitä mitä tuleman pitää, päätimme, että tämä ensimmäinen kerta on nyt tälläinen ”otamme opiksemme reissu”. Lopulta kaikki kuitenkin sujui yli odotusten, saimme oikein hyvän vastaanoton ja varmasti paljon uudenlaista näkyvyyttä. Tuotteitamme lähti matkaan paljon, siispä toivottavasti niistä on kovasti iloa uusille omistajilleen. Ennenkaikkea sydäntä lämmitti kun niin moni jo meille tutuiksi tulleista asiakkaista poikkesi meitä moikkaamaan ja saimme ilon tavata myös monta ”facebookista tuttua”.

Messujen jälkeinen viikko kuluikin sitten putiikin ”messuräjähdyksen” jälkiä siivotessa ja uusia tuotteita päivittäessä nettikauppaan.

Lauantaina meitä odotti jo seuraava tapahtuma ja piipahdimme Tampereen Torni -hotellissa, Kaks Plussan verkostoblogaajien pikkujouluissa, esittelemässä tuotteitamme ja toimintaamme. Hieman oli ehkä kisaväsymystä ilmassa sillä unohdimme mm. arvonnan joka oli tarkoitus järjestää blogaajien kesken. Mutta oli hienoa, että meidät oli kutsuttu paikanpäälle.

Esittelyn jälkeen pääsimme itsekkin hieman nautiskelemaan ja viettämään oman firmamme ensimmäisiä pikkujouluja. Ihan railakas ilta saatiin aikaiseksi näin kahdestaankin, samalla muistelimme, että siitä alkaa olla vuosi kun idea yhteisestä yrityksestä, sellaisena kuin se nyt on, nousi esiin. Hurjasti olemme saaneet aikaan yhden vuoden aikana, jännityksellä katsotaan mitä seuraava vuosi tuokaan tullessaan, töitä saa ainakin paiskia, se on varma. Onneksi tämä on paras työ koko maailmassa, joten se ei tuota ongelmia. 😀

 

Joulukuussa on tiedossa vielä mukavia juttuja, ennenkuin jäämme lomailemaan.
☆Heti tortaina 1.12. klo 15-19 Pietamo vierailee Parturi-Kampaamo Hiusstudio Kätsytin pikkujoulu kahvituksessa, esittelemässä tuotteitaan ja toimintaansa, Arkkitehdinkatu 11, 33720 Tampere. Tervetuloa poikkeamaan ja tutustumaan!
☆Joulukuun ajan Nettikaupassamme availlaan joulukalenterin luukuista mukavia yllätyksiä, joten kannattaa pysyä kuulolla.
☆La 10.12. pikkuOtus http://www.pikkuotus.fi saapuu putiikillemme popupin merkeissä, lisää inffoa tulossa pian. Tätä tapahtumaa et halua missata!!
☆Kivijalkaputiikkimme on suljettu Itsenäisyyspäivänä 6.12. ja Joululomamme ajan 24.12.2016-2.1.2017. Myös loppiaisena pe 6.1.2017 pidämme oven säpissä.
☆Aatonaattona 23.12. palvelemme klo 10-16 joten silloin ehtii vielä mattimyöhäisetkin tekemään jouluostoksia 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *