Malliston valokuvaus ja yhteistyö suunnitelmia

Hieman on tämä kirjoittaminen nyt antanut odotuttaa itseään, välillä on vaikeaa saada jutun juuresta kiinni ja sitten kun asioita taas alkaa kasaantua enemmänkin kerrottavaksi, niin ei enää tiedä senkään vertaa mistä aloittaa. 🙂

Hypätäänpä nyt ensimmäisenä kuitenkin syksyn malliston valokuvauspäivään.

Päivä sujui kaiken kaikkiaan todella hyvin, ja ihan yli odotusten, kaikesta jännityksestä huolimatta. Tässäkin asiassa kaikki palat loksahtivat kuin vahingossa paikoilleen ja en voi muuta kuin kiittää, että läheltäni löytyy näin mahtavia tyyppejä. Valokuvaajaksi meille lupautui Mikko Tarvainen, joka on isäpuoleni poika. Emme olleet Mikon kanssa nähneet vuosi kausiin, mutta facebookissa olemme olleet kavereita ja sitä kautta olen päässyt seurailemaan hänen valokuvaus harrastustaan ja mahtavia kuviaan. Alusta asti minulle oli selvää, että kysyisin josko häntä kiinnostaisi tulla ottamaan meidän kuvat, ja onneksi näin tapahtui sillä emme voisi olla tyytyväisempiä näihin upeisiin valokuviin jotka edustavat juuri sitä mitä Pietamo on. Toivottavasti saamme Mikon toistamiseenkin meidän mallistoja kuvaamaan.

Malliksi saimme ihanan Nean ja hänen kaksi tytärtään. Neaan olen tutustunut viime keväänä kun hän tilasi minulta pipot itselleen ja kahdelle tyttärelleen. Nea kirjoittaa Kädenjälkiä sydämessä blogia ja teimme tämän jälkeen enemmän ja vähemmän yhteistyötä HepsuS tuotteideni tiimoilta samalla ystävystyen. Nean tytöistä on aina ollut tosi hienoja kuvia hänen blogissaan ja kun hän tarjosi tyttöjä malliksi meidän asuste kuviin, niin nappasimme oitis tilaisuudesta kiinni. Meillä oli jo aiemmin ollut Kirsin kanssa myös puhetta, että saisikohan Nean itse suostumaan naisten vaatemallistomme malliksi ja tässä kohtaa ehdotin hänelle myös tätä. Nea suostui vaikka kovasti jännittikin, että kuinka kaikki sujuisi. Näin jälkikäteen voin sanoa, että jännitti aivan suotta, hän oli kertakaikkisen upea ilmestys ja istui meidän kuviimme ihan täydellisesti. Myös kaikki vaatteemme olivat kuin tehtyjä hänen ylleen.

Nean tyttäristä saimme myöskin ihan mahtavia kuvia, ja heille sekä Nean miehelle kaikki pisteet kotiin kun jaksoivat niin hyvin koko pitkän päivän keikkua mukana, vaikka menoa ja meininkiä riitti, flunssa kiusasi ja kuvauspaikat eivät olleet helpoimmasta päästä. Osan tyttöjen kuvista on ottanut heidän isänsä.

Nean upean meikin ja kampauksen saimme loihtimaan vanhan työkaverini päiväkoti ajoilta. Eveliina lopetti myös päiväkotihommat joitakin vuosia takaperin ja opiskeli kosmetologiksi. Eve on ollut nyt kotiäitinä kuopuksensa kanssa, mutta lupautui hänkin meitä auttamaan. Onneksi, sillä ihan pulassa olisimme olleet ilman hänen apuaan ja taitavaa kädenjälkeään. Eveliinan tytär myös pääsi vähän kuin vahingossa poseeraamaan muutamaan pipo kuvaamme.

Kuvauspaikkana käytimme upeaa, urbaania Tampereen vanhaa Tulitikku tehdasta. Muutaman kuvan kävimme räpsimässä myös Pyynikin harjulla ja kelin huonontuessa siirryimme vielä ottamaan loput kuvat putiikkiimme. Päivän päätteeksi tilasimme pizzat ja päät pyörällä hyvästelimme toisemme, tämä jos joku oli ihan ainutlaatuinen kokemus.

 

Vaatemallisto olisi tarkoitus saada myyntiin vielä tämän viikon aikana, mutta flunssaa potevat pikkunaperomme asettavat tähän pienen varauksen, nimittäin jos ompeluaikaa ei jää tarpeeksi niin menee helposti vielä ensi viikkoon. Muistattehan, että teemme kaikki mallistomme vaatteet, asusteet ja korut itse, omin pikku kätösimme omassa putiikissamme. Tämän vuoksi kappale määrät ovat vielä pieniä. Vaatemallistosta tulee myyntiin jokaisesta vaatteesta kaksi kappaletta / koko. Eli kuusi kappaletta jokaista vaatetta. Tämän lisäksi otamme jonkin verran vastaan jälkitoimitus tilauksia, eli voit tilata tuotteen 10-15 arkipäivän toimitusajalla. Tämä toimitusaika koskee myös kustomoituina tehtyjä vaate tilauksia, eli jos haluat esim. valita itse kankaan johonkin mekoistamme tai muuttaa helman pituutta jne. Tästä on tulossa vielä lisää ohjeistusta.

Paneudutaanpa sitten vielä hetkeksi yhteistyö kuvioihimme. 🙂

Iloksemme saamme kertoa, että meille on tulossa, ehkä jo loppu viikosta, kivijalkaputiikkiin myyntiin By Pinjan koruja http://www.bypinja.fi

”By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Korumme on valmistettu BPA-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä.

Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan.”

Itse olen kovasti ihastunut näihin koruihin ja ne tuntuvat sopivan asun kuin asun kanssa, ennenkaikkea meidän asujen. ;D Imetysikäistä lasta minulla ei enää ole, mutta yhtälailla taaperoni tykkää korua pidellä ja välillä vähän maistella, lisäksi on mukavaa kun tämä koru ei heti mene rikki jos sitä hieman kovempaa kiskaisee. Pinja lupautui myös tekemään pojalleni kustomoidun ikioman korun. 🙂

Toinen mahtava yhteistyö kuvio on suunnitteilla lokakuulle yhdessä Pikkuotuksen http://www.pikkuotus.fi ja Pilkkuraidan kanssa, tästä lisää lähempänä.

Tähän väliin mahtuu myös ainakin yksi isompi blogiyhteistyö tapaaminen.

 

Uusia kankaita, mm. ihanat kotimaiset merinovillat, on saapunut meille viimeisen parin viikon aikana ja nyt olemme saaneet kaikki viimeisetkin onnistuneesti lisättyä verkkokauppaan. Vielä odottelemme valikoimaan Ryhmä hau joustocollegeja. Omien kuosien teettämiseen liittyviin asioihin pääsemme toivottavasti taas pian paneutumaan lisää, kun saamme vaatemallistomme ulos.

 

Näillä mennään, kauniita syyspäiviä teille jokaiselle!

Terkuin Heidi

 

2 thoughts on “Malliston valokuvaus ja yhteistyö suunnitelmia”

  1. Oli kerrassaan huippu päivä ja mukavaa kun päästiin näkemään kasvotusten 🙂 ♡
    Teidän vaatteet ja asusteet ovat just eikä melkeen omaan makuuni!

    -Nea

  2. Niin oli! <3 Ihan parasta kun meidän vaatteet on sun mieleen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *