Kiitos!

Huh!

Pietamon liikkeen avajaisia vietettiin lauantaina, ja päivä oli kaikkineensa uskomaton.

Saavuimme Heidin kanssa aamusta yhdeksän aikoihin liikkeelle valmistelemaan viimeisiä juttuja ja keittelemään avajaiskahveja valmiiksi termareihin. Paikalle saatiin myös vanhempani ja Heidin äiti auttelemaan valmisteluissa ja kahvituksessa.

Pietamo-kyltin kiinnitystä ikkunaan, standin vientiä kadun varteen, ja armotonta jännitystä! Valmistelut liikkeen osalta olimme saaneet niin hienosti tehtyä kuluneiden viikkojen ja päivien aikana  että oikein minkäänlaista viime hetkien paniikkia emme olleet saaneet aikaan, mutta kun kello alkoi lähennellä kymmentä lauantai aamuna oli jännitys melkoinen.

Niin kello kymmenen koitti, ja ei mennyt aikaakaan kun ihmisiä alkoi Pietamolle virtaamaan.  Ja ruuhkaahaan riitti. Ensimmäiset pari tuntia ei kerinnyt ympärilleen katsella, eikä paljon enää jännitellä, kun pääsi leikkaamaan kangasta oikein urakalla, Heidillä riitti omaa ruuhkaa tiskillä rahastamassa. Oli todella hienoa että olimme saaneet apukäsiä auttamaan, sillä tässä vaiheessa niitä todella tarvittiin, äitinikin pääsi verestämään vanhoja muistojaan kangaskaupassa työskentelystä kun leikkasi asiakkaiden kankaita ompelimon puolella.

Puolen päivän jälkeen ruuhka helpotti, ja sen jälkeen ihmisiä saapui mukavasti pienemmissä ruuhkissa ihan kello 16.00 asti. Viimeisten asiakkaiden lähdettyä oli pakko avata kuohuviinipullo ja kilistää onnittelumalja meille. Me todella tehtiin se. Siinä sitä ihmeteltiin aivan pyörällä päästään uskomattoman päivän jälkeen.

Oli todella ihana huomata että ihmiset olivat löytäneet meidät ja tulleet paikan päälle! Ja se kaikki positiivinen  ja lämmin palaute mitä saimme oli todella upeaa. Pyrimme mahdollisimman hyvin kuuntelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden toiveita.

Ihanaa että nyt on saatu avajaiset vietettyä ja voidaan keskittyä täysiä eteenpäin paahtamiseen.

Tämä viikko aloitetaankin sitten flunssan parantelulla meidän molempien osalta, mutta sen lisäksi tällä viikolla olisi tarkoitus tilailla hieman lisää ihania kankaita, miettiä tulevia yhteistyöjuttuja ja tietysti ommella lisää tuotteitamme ja saada muutama uutuus nettikauppaankin lisättyä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *