Avajaisia

Reilu viikko takaperin saimme kuin saimmekin nettisivut ja verkkokaupan onnellisesti avattua. Pientä säätöä oli alekoodien kanssa ja yleisön pyynnöstä teimme vielä muutamia muokkauksia kaupan sivuihin. Muutoin kaikki sujui ihmeen hyvin ja rauhallisesti, vaikka sivuilla kävi melkoinen kuhina välillä. Tutuilta ja tuntemattomiltakin saatu positiivinen palaute ja kehut saivat hyvälle mielelle. Monille tuttavillekkin ehkä vasta nyt aukesi kokonaisuudessaan meidän liikeideamme ja se kuinka palavasti tätä haluamme tehdä.

Alkuviikosta reenailtiinkin sitten ahkerasti tilausten käsittelyä. Ihan kädenkäänteessä eivät nämäkään hommat vielä sujuneet, varsinkin kun postin järjestelmät aiheuttivat melkoista päänvaivaa. Jännityksellä leikkasimme kankaita ja pakkailimme niitä paketteihin. Yritimme olla niin huolellisia kuin vain osasimme, jotta kaikki menisi varmasti oikein ja te asiakkaat saisitte hyvillä mielin aukaista tilaamanne paketin.

Olihan se upea tunne kun ensimmäisen kuorman kanssa lopulta hurautti postiin ja laittoi kaikki matkaan. Tässäkin kohtaa tosin vielä jännitti, että olihan kaikissa paketeissa nyt tiedot oikein.

paketit  postipäivä

 

Loppuviikosta olikin ihan mahtavaa päästä näkemään jokunen asiakkaan kuva, jossa komeili meidän onnellisesti perille löytäneet tuotteet. Erityisen hassulta tuntui nähdä omia kankaitamme rivissä yhdessä kuvassa, näyttivät niin kivoilta, että ensin jäin itsekkin ihan miettimään mistä nuo ovat. Voi sitä hyvän mielen määrää.

 

suosikit  rusettijalinnut   sinappipipo  perjantai

 

Nyt kun verkkokauppa hommat alkavat hiljalleen luonnistua, on ollut aika keskittyä enemmän Messukylän kivijalkaputiikin viimeisiin silauksiin, ennen viikon päästä koittavia avajaisia. Kaikkea pientä hommaa on seinien sisäpuolella vielä ollut ja myös ompelun parissa on puuhaa riittänyt. Loppuviikosta Kirsi pääsi aloittelemaan jo vaatemallistonkin ompelua, mutta sitä ennen pestiin muutamia metrejä kankaita ja odoteltiin niiden kuivumista. Näillä näkymin teemme kaikista vaatteista aluksi sovituskappaleet ja voisimme näistä ottaa sitten ennakotilauksia vastaan. Näin saisimme hieman paremman kuvan kuinka kovasti ja mitkä vaatteemme eniten kiinnostaisivat teitä asiakkaita. Yksi periaatteemme kun on se, että vaatteita ei tehtäisi turhaan vaan jokaiselle löytyisi ennemmin tai myöhemmin oma koti. Legginsejä meiltä on jo kovasti toivottu ja kyselty ja niitäkin toivottavasti saamme ompeloitua myyntiin vielä alkusyksyn aikana. Pipoihin ja asusteisiin on myös tulossa lisäystä ja mm. ruusukepipo ja Kyllikkipipo nähdään pian valikoimassa.

Maltti on tässä kaikessa valttia, meitä kun on vain kaksi tekemässä, niin tuotteet eivät synny hetkessä, kuten tehdastyönä toteutettuna. Mutta onpahan mahtavaa myydä teille vaatteita ja asusteita joista voi sanoa, että jokainen on ”sydämellä ja ajatuksella tehty”.

 

Meidän ensi viikosta on tulossa jälleen enemmän kuin jännittävä. Tiedossa on tapaaminen yhteistyökuvioiden merkeissä, vaatemalliston valokuvauksesta sopimista ja ennenkaikkea avajaisjärjestelyjä. Lauantaina 13.8. avaamme ovemme klo. 10.00 ja meitä saa tulla moikkaamaan aina klo. 16 saakka. Toivottavasti nähdään silloin, lämpimästi tervetuloa!

 

putiikkiselfie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *